Acı haberler peş peşe geldi Beş asker şehit

MAHALLELERİMİZ 28.11.2019 - 11:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2137+ kez okundu.
 

Acı haberler peş peşe geldi Beş asker şehit

Acı haberler peş peşe geldi: Beş asker şehit Türkiye bu sabah peş peşe gelen şehit haberleriyle sarsıldı. Acı haberlerin ilki Hakkari'den geldi. Yıldırım düşmesi sonucu iki asker şehit oldu. Kahreden ikinci haber ise Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de bir sınır karakolu havan topuyla vuruldu. Hain saldırıda iki asker şehit oldu. Kuzey Irak'ta da Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerimiz şehit düştü. Hakkari’de Davul Tepe üs bölgesinde iki, Kuzey Irak’ta Pençe Harekatı bölgesinde ise bir asker yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu. Öte yandan, Şanlıurfa’nın Akçale İlçesi’nde PKK/YPG terör örgütü tarafından gece saat 23.00 sıralarında Tekçe Hudut Karakolu’na havan topuyla saldırı düzenlendi. ŞEHİTLERİN DIŞINDA İKİ ASKER VE BİR DOKTOR YARALI Saldırıda Tankçı Uzm.Çvş. Şevket Tekin ile Tankçı Uzm.Çvş. Davut Armağan Keskin şehit düşerken, iki asker ile bir doktor ise yaralandı. Saldırının gerçekleştiği Ayn İsa bölgesi topçu atışlarıyla vuruldu. HAKKARİ’DE ÜS BÖLGESİNE YILDIRIM İSABET ETTİ Hakkari ile Çukurca ilçesi arasında bulunan, yol güvenliğinin sağlandığı Davuş Tepe Üs Bölgesi’nde meydana geldi. Hakkari ve çevresinde yağmur etkili olurken, üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu iki asker şehit oldu, on üç asker de yaralandı. PENÇE HAREKATI BÖLGESİNDE BİR ASKER ŞEHİT Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Acı haberler peş peşe geldi: Beş asker şehit

Türkiye bu sabah peş peşe gelen şehit haberleriyle sarsıldı. Acı haberlerin ilki Hakkari'den geldi. Yıldırım düşmesi sonucu iki asker şehit oldu. Kahreden ikinci haber ise Şanlıurfa'dan geldi. Akçakale'de bir sınır karakolu havan topuyla vuruldu. Hain saldırıda iki asker şehit oldu. Kuzey Irak'ta da Pençe Harekâtı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerimiz şehit düştü.

Hakkari’de Davul Tepe üs bölgesinde iki, Kuzey Irak’ta Pençe Harekatı bölgesinde ise bir asker yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Öte yandan, Şanlıurfa’nın Akçale İlçesi’nde PKK/YPG terör örgütü tarafından gece saat 23.00 sıralarında Tekçe Hudut Karakolu’na havan topuyla saldırı düzenlendi.

ŞEHİTLERİN DIŞINDA İKİ ASKER VE BİR DOKTOR YARALI

Saldırıda Tankçı Uzm.Çvş. Şevket Tekin ile Tankçı Uzm.Çvş. Davut Armağan Keskin şehit düşerken, iki asker ile bir doktor ise yaralandı.

Saldırının gerçekleştiği Ayn İsa bölgesi topçu atışlarıyla vuruldu.

HAKKARİ’DE ÜS BÖLGESİNE YILDIRIM İSABET ETTİ

Hakkari ile Çukurca ilçesi arasında bulunan, yol güvenliğinin sağlandığı Davuş Tepe Üs Bölgesi’nde meydana geldi. Hakkari ve çevresinde yağmur etkili olurken, üs bölgesine yıldırım isabet etmesi sonucu iki asker şehit oldu, on üç asker de yaralandı.

PENÇE HAREKATI BÖLGESİNDE BİR ASKER ŞEHİT

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.