AK PARTİ İSTANBUL’DA KADIN STK’LARLA GÜÇ BİRLİĞİ:

KADIN (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.02.2026 - 08:27, Güncelleme: 02.02.2026 - 08:27 1193 kez okundu.
 

AK PARTİ İSTANBUL’DA KADIN STK’LARLA GÜÇ BİRLİĞİ:

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, İstanbul’un kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırladı. Toplantıda konuşan Başkan Saliha Demirer
AK PARTİ İSTANBUL’DA KADIN STK’LARLA GÜÇ BİRLİĞİ "ORTAK AKILLA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ" AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, İstanbul’un kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırladı. Toplantıda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, İstanbul’un sorunlarını kadınların vizyonu ve ortak aklıyla çözeceklerini vurguladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, sivil toplumun kadın temsilcileriyle bir araya gelerek istişare kültürünü güçlendirmeye devam ediyor. İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kadın STK ve STK Kadın Temsilcileri Buluşması", geniş bir katılımla İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.  Üst Düzey Katılım ve İstişare Programa, İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer ev sahipliği yaparken; İstanbul Milletvekilleri Şengül Karslı ve Yıldız Konal Süslü de katılarak saha çalışmaları ve güncel projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Saliha Demirer: "Üreten Kadınlarla Bu Sesi Yükselteceğiz" Toplantının açılış konuşmasını yapan Saliha Demirer, STK’larla kurulan bu köprünün düzenli aralıklarla devam edeceğinin altını çizdi. Demirer konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "İstanbul’un temel sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri noktasında kadınlarımızın feraseti ve ortak aklı bizim için hayati önem taşıyor. İstanbul’u kendi şehri olarak gören, özgüveni yüksek, üreten kadınlarla bu sesi daha da yükselteceğiz. Buna yürekten inanıyorum." Gündemde Kritik Konular: Terörsüz Türkiye ve Akran Zorbalığı Toplantıda sadece yerel sorunlar değil, toplumsal meseleler de geniş yer buldu. Milletvekilleri Şengül Karslı ve Yıldız Konal Süslü tarafından yapılan sunumlarda; Terörsüz Türkiye sürecinin toplumsal yansımaları, Okullarda ve sosyal hayatta giderek artan akran zorbalığı ile mücadele yöntemleri, üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.  İstişare ile Gelen Çözüm STK temsilcilerinin görüş ve önerilerinin dinlendiği program, karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı istişare bölümüyle sona erdi. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, bu buluşmalarla şehrin nabzını kadın STK'lar aracılığıyla tutmaya devam edecek.
AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, İstanbul’un kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırladı. Toplantıda konuşan Başkan Saliha Demirer

AK PARTİ İSTANBUL’DA KADIN STK’LARLA GÜÇ BİRLİĞİ

" ORTAK AKILLA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ"

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, İstanbul’un kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ağırladı. Toplantıda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, İstanbul’un sorunlarını kadınların vizyonu ve ortak aklıyla çözeceklerini vurguladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, sivil toplumun kadın temsilcileriyle bir araya gelerek istişare kültürünü güçlendirmeye devam ediyor. İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kadın STK ve STK Kadın Temsilcileri Buluşması", geniş bir katılımla İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

 Üst Düzey Katılım ve İstişare

Programa, İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer ev sahipliği yaparken; İstanbul Milletvekilleri Şengül Karslı ve Yıldız Konal Süslü de katılarak saha çalışmaları ve güncel projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 Saliha Demirer: "Üreten Kadınlarla Bu Sesi Yükselteceğiz"

Toplantının açılış konuşmasını yapan Saliha Demirer, STK’larla kurulan bu köprünün düzenli aralıklarla devam edeceğinin altını çizdi. Demirer konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul’un temel sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri noktasında kadınlarımızın feraseti ve ortak aklı bizim için hayati önem taşıyor. İstanbul’u kendi şehri olarak gören, özgüveni yüksek, üreten kadınlarla bu sesi daha da yükselteceğiz. Buna yürekten inanıyorum."

Gündemde Kritik Konular: Terörsüz Türkiye ve Akran Zorbalığı

Toplantıda sadece yerel sorunlar değil, toplumsal meseleler de geniş yer buldu. Milletvekilleri Şengül Karslı ve Yıldız Konal Süslü tarafından yapılan sunumlarda;

  • Terörsüz Türkiye sürecinin toplumsal yansımaları,

  • Okullarda ve sosyal hayatta giderek artan akran zorbalığı ile mücadele yöntemleri, üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

 İstişare ile Gelen Çözüm

STK temsilcilerinin görüş ve önerilerinin dinlendiği program, karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı istişare bölümüyle sona erdi. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, bu buluşmalarla şehrin nabzını kadın STK'lar aracılığıyla tutmaya devam edecek.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.