Bakan Bak ve Vali Gül ile Yan Yana AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Serkan Bahadır Şehitler Anıtı’nı Ziyaret Etti
Bakan Bak ve Vali Gül ile Yan Yana AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Serkan Bahadır Şehitler Anıtı’nı Ziyaret Etti
AK Parti Maltepe Teşkilatı, Serkan Bahadır liderliğinde Zincirlikuyu'dan 15 Temmuz Şehitler Anıtı'na yürüdü. Detaylar ve anma programının ayrıntıları haberimizde.
Bakan Bak ve Vali Gül ile Yan Yana: AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Serkan Bahadır Şehitler Anıtı’nı Ziyaret Etti
AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Serkan Bahadır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yıl dönümü kapsamında düzenlenen büyük yürüyüş ve anma programına katıldı. Zincirlikuyu’dan başlayarak 15 Temmuz Şehitler Anıtı önünde son bulan "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Yürüyüşü"nde teşkilatıyla birlikte yer alan Serkan Bahadır, millî iradeye sahip çıkma kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Yürüyüşün ardından gerçekleştirilen resmî anma törenine; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda üst düzey protokol üyesi iştirak etti.
AK Parti Maltepe Teşkilatı 15 Temmuz Ruhunu Yaşattı
15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimine karşı aziz milletimizin gösterdiği destansı direnişin 10. yıl dönümünde, İstanbul genelinde geniş kapsamlı anma etkinlikleri düzenlendi. Bu anlamlı günün en önemli merkezlerinden biri olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve anıtı, tarihi bir anmaya ev sahipliği yaptı.
AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı kadroları, İlçe Başkanı Serkan Bahadır liderliğinde yürüyüşün başlangıç noktası olan Zincirlikuyu'da hazır bulundu. Türk bayraklarıyla donatılan kortejde, darbe girişimine karşı canlarını siper eden şehitlerin hatırası yaşatıldı.
Devletin Zirvesi ve Protokol Şehitler Anıtı'nda Buluştu
Yürüyüşün Şehitler Anıtı önünde tamamlanmasıyla birlikte resmi tören alanına geçildi. Anma programında, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve İstanbul Valisi Davut Gül başta olmak üzere, İstanbul protokolü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya geldi.
Programın detayları şu şekilde icra edildi:
- Kur'an-ı Kerim Tilaveti: Hain darbe gecesinde vatanı uğruna şehit düşen 253 kahramanımız için dualar okundu ve hatimler bağışlandı.
- Şehitlik Ziyareti ve Karanfil Bırakma: Protokol üyeleri ve AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı ziyaret ederek dualar eşliğinde anıta karanfil bıraktı.
- Birlik ve Beraberlik Mesajları: Törende, millî birlik ve beraberliğin önemi vurgulanırken, Türkiye'nin istiklaline ve istikbaline yönelik hiçbir tehdide boyun eğmeyeceği kararlılıkla ifade edildi.
Serkan Bahadır: "Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Yad Ediyoruz"
Tören sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Serkan Bahadır, 15 Temmuz destanının üzerinden tam 10 yıl geçmesine rağmen asil milletimizin o gece sergilediği iradenin tazeliğini koruduğunu belirtti. Bahadır, "Maltepe Teşkilatı olarak, hain FETÖ terör örgütüne karşı göğsünü siper eden aziz şehitlerimizin izindeyiz. Onların bıraktığı mukaddes emanete sahip çıkmak bizim en büyük borcumuzdur. Bakanımız ve Valimiz ile birlikte şehitlerimizin ruhuna dualar gönderdik. Tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ise minnetle anıyorum" dedi.
Bu anlamlı anma programı, tüm katılımcıların tek yürek halinde okuduğu dualar ve şehitlerin aziz hatıralarının yad edilmesiyle son buldu.
AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Serkan Bahadır, 15 Temmuz'un 10. yıl dönümünde Bakan Osman Aşkın Bak ve Vali Davut Gül ile birlikte anma programına katıldı.

İstanbul HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
