Gülsuyuspor'dan Futbolda Kupalara Ambargo

SPOR 01.06.2019 - 23:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1488+ kez okundu.
 

Gülsuyuspor'dan Futbolda Kupalara Ambargo

GÜLSUYUSPOR U-19 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU
Gülsuyuspor'dan Futbolda Kupalara Ambargo   GÜLSUYUSPOR U-19 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU   İstanbul'da Amatör Ligin son yıllardaki çıkışıyla ses getirerek ligi tamamlayan Maltepe'nin gururu Gülsuyuspor, A Takım düzeyindeki başarılarını alt yapısına da yansıttı. Geleceğimizi şekillendirecek olan  Maltepeli gençlerimiz kendi yaş gruplarında ligi şampiyon tamamlayarak bir üst lige yükselme başarısı gösterdi. Maçtan sonra sonra bir açıklama yapan Kaçar;   “ Ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyen,11 haftada 45 gol atıp 2 gol yiyen 10 galibiyet 1 beraberlik ile 31 puan alarak en yakın rakibine 8 puan fark ile şampiyon olan kulübümüze büyük onur yaşatan  bir sezonun emeğini şampiyonluk kupasıyla taçlandıran oyuncularımızı tebrik ediyorum. Buradan inşallah A Takım düzeyine oyuncular yetişecek ve bunun meyvelerini gelecek sezonda alacağız. Alt yapısı iyi olan futbol kulüplerinin üst liglerde başarısının daha yüksek olduğunu düşünüyorum Gülsuyu’nun futbolda da markalaşmasını isterim. Alt yapıda yer alan futbolcularımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Onlarda bizim verdiğimiz desteği kendi çalışmalarıyla birleştirerek sezonu şampiyonluk kupasıyla taçlandırdılar. Tüm oyuncularımızı,U-19 yaş gurubu hocası  Hasan Ali Cesur ve Yardımcısı Arkın hocamızı  teknik heyetimizi ve bu başarıda emeği olan herkesi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum ve Bu önemli günde Bizleri yanlız bırakmayan CHP Maltepe ilçe Başkanı Sayın Savaş Yücel İlçe Başkan yardımcısı Sayın Ayhan Atik'e Meclis üyesi  Erdoğan Kocaogluna teşekkür ederiz.” dedi. 
GÜLSUYUSPOR U-19 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Gülsuyuspor'dan Futbolda Kupalara Ambargo

 

GÜLSUYUSPOR U-19 TAKIMI ŞAMPİYON OLDU
 

İstanbul'da Amatör Ligin son yıllardaki çıkışıyla ses getirerek ligi tamamlayan Maltepe'nin gururu Gülsuyuspor, A Takım düzeyindeki başarılarını alt yapısına da yansıttı. Geleceğimizi şekillendirecek olan  Maltepeli gençlerimiz kendi yaş gruplarında ligi şampiyon tamamlayarak bir üst lige yükselme başarısı gösterdi.

Maçtan sonra sonra bir açıklama yapan Kaçar;
 

“ Ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyen,11 haftada 45 gol atıp 2 gol yiyen 10 galibiyet 1 beraberlik ile 31 puan alarak en yakın rakibine 8 puan fark ile şampiyon olan kulübümüze büyük onur yaşatan  bir sezonun emeğini şampiyonluk kupasıyla taçlandıran oyuncularımızı tebrik ediyorum.

Buradan inşallah A Takım düzeyine oyuncular yetişecek ve bunun meyvelerini gelecek sezonda alacağız. Alt yapısı iyi olan futbol kulüplerinin üst liglerde başarısının daha yüksek olduğunu düşünüyorum Gülsuyu’nun futbolda da markalaşmasını isterim. Alt yapıda yer alan futbolcularımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Onlarda bizim verdiğimiz desteği kendi çalışmalarıyla birleştirerek sezonu şampiyonluk kupasıyla taçlandırdılar.

Tüm oyuncularımızı,U-19 yaş gurubu hocası  Hasan Ali Cesur ve Yardımcısı Arkın hocamızı  teknik heyetimizi ve bu başarıda emeği olan herkesi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum ve Bu önemli günde Bizleri yanlız bırakmayan CHP Maltepe ilçe Başkanı Sayın Savaş Yücel İlçe Başkan yardımcısı Sayın Ayhan Atik'e Meclis üyesi  Erdoğan Kocaogluna teşekkür ederiz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.