Şile Belediyesi soruşturmasında 5 kişiye tutuklama talebi

MALTEPE 13.07.2025 - 22:41, Güncelleme: 13.07.2025 - 22:41 1295 kez okundu.
 

Şile Belediyesi soruşturmasında 5 kişiye tutuklama talebi

Şile Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi için tutuklama talep edildi.
Şile Belediyesi soruşturmasında 5 kişiye tutuklama talebi   Şile Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi için tutuklama talep edildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Şile Belediyesi’ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ile birlikte 5 kişi hakkında tutuklama talep edildi. Bir diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi. Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen dosyada, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “irtikap”, “rüşvet” ve “ihaleye fesat karıştırma” suçlamaları yer alıyor. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen 6 şüphelinin savcılıktaki sorguları tamamlandı. Savcılık, Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 5 şüphelinin tutuklanmasını, bir kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını talep etti. Şüphelilerin nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki işlemleri sürüyor.  
Şile Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi için tutuklama talep edildi.

Şile Belediyesi soruşturmasında 5 kişiye tutuklama talebi

 

Şile Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi için tutuklama talep edildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Şile Belediyesi’ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı ile birlikte 5 kişi hakkında tutuklama talep edildi. Bir diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi.

Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen dosyada, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “irtikap”, “rüşvet” ve “ihaleye fesat karıştırma” suçlamaları yer alıyor.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen 6 şüphelinin savcılıktaki sorguları tamamlandı. Savcılık, Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 5 şüphelinin tutuklanmasını, bir kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını talep etti. Şüphelilerin nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki işlemleri sürüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.