Maltepespor gol olup, yağdı 0-5

SPOR 11.11.2019 - 09:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1295+ kez okundu.
 

Maltepespor gol olup, yağdı 0-5

Maltepespor gol olup, yağdı 0-5 Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de 8’nci hafta müsabakasını oynayan Maltepespor sekizinci müsabakasında deplasmanda Sakarya temsilcisi  Pamukova 1968 ile mücadele etti. Bu müsabakada Teknik Direktör Fatih Aşık'ın öğrencileri Maltepespor adeta gol olup rakibinin üstüne yağdı.  Maltepespor'un gollerini  20. dakikada Yunus Emre Ayaz  85. dakikada Çoşkun Korkmaz  , Hakkı Türkay Atçı 4. dakikada 1 gol ve 1 asistle ve 32.,42. dakikada Muratcan Özel öne çıkan isimlerdendi.    Maltepespor  bu müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan Maltepespor Pamukova Atatatürk stadyumunda oynanan karşılaşmada  ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenmeye başladı. Müsabakanın 4. dakikasında gelişen atakta Hakkı Türkay Atçı'nın attığı gol ile Maltepespor takımını 1-0 öne geçirdi.   Bu golün ardından baskısını arttıran Maltepespor  10. dakikada  Yunus Emre Ayaz'ın golü ile 2-0 öne geçti.  Maltepespor Pamukova 1968 defansının hatasından yararlanan Murat Can Özel 32.dakikada durumu 0-3 taşıdı   42. dakikada Maltepespoe farkı 4'e çıkardı.  Hakkı Türkay Atçı'nın ara pasıyla sol çizgide topla buluşan günün başarılı ismi,Murat Can Özel topu kaleye  kaleye gönderdi ve ilk devrenin sonucunu belirledi ve ilk devre 0-4 sona erdi. Müsabakanın ikinci devresinde de etkili futbolunu devam ettiren Maltepespor 85. dakikada kaptan Serhat Hürriyet'in 18 içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı kullanan Çoşkun Korkmaz kullandığı topu filelere gönderdiği penaltıyla Maltepespor 0-5 öne geçti.   Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Maltepespor maçı 0-5 kazandı. Maltepespor bu galibiyetle puanını 11'e yükseltti ve  9. sıraya yerleşti.Kırmızı-Yeşil-beyazlılar, ligde gelecek hafta İstanbul takımı Vefa'yı ağırlayacak.  

Maltepespor gol olup, yağdı 0-5

Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de 8’nci hafta müsabakasını oynayan Maltepespor sekizinci müsabakasında deplasmanda Sakarya temsilcisi  Pamukova 1968 ile mücadele etti. Bu müsabakada Teknik Direktör Fatih Aşık'ın öğrencileri Maltepespor adeta gol olup rakibinin üstüne yağdı.  Maltepespor'un gollerini  20. dakikada Yunus Emre Ayaz  85. dakikada Çoşkun Korkmaz  , Hakkı Türkay Atçı 4. dakikada 1 gol ve 1 asistle ve 32.,42. dakikada Muratcan Özel öne çıkan isimlerdendi. 

 
Maltepespor  bu müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan Maltepespor Pamukova Atatatürk stadyumunda oynanan karşılaşmada  ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenmeye başladı. Müsabakanın 4. dakikasında gelişen atakta Hakkı Türkay Atçı'nın attığı gol ile Maltepespor takımını 1-0 öne geçirdi.  

Bu golün ardından baskısını arttıran Maltepespor  10. dakikada  Yunus Emre Ayaz'ın golü ile 2-0 öne geçti. 
Maltepespor Pamukova 1968 defansının hatasından yararlanan Murat Can Özel 32.dakikada durumu 0-3 taşıdı
 
42. dakikada Maltepespoe farkı 4'e çıkardı. 
Hakkı Türkay Atçı'nın ara pasıyla sol çizgide topla buluşan günün başarılı ismi,Murat Can Özel topu kaleye  kaleye gönderdi ve ilk devrenin sonucunu belirledi ve ilk devre 0-4 sona erdi.
Müsabakanın ikinci devresinde de etkili futbolunu devam ettiren Maltepespor 85. dakikada kaptan Serhat Hürriyet'in 18 içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı kullanan Çoşkun Korkmaz kullandığı topu filelere gönderdiği penaltıyla Maltepespor 0-5 öne geçti.
 
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Maltepespor maçı 0-5 kazandı.
Maltepespor bu galibiyetle puanını 11'e yükseltti ve  9. sıraya yerleşti.Kırmızı-Yeşil-beyazlılar, ligde gelecek hafta İstanbul takımı Vefa'yı ağırlayacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.