ÖZ GÜVEN-SEN GENEL SEKRETERİ HASAN KOÇ

MAHALLELERİMİZ 05.12.2019 - 10:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 854+ kez okundu.
 

ÖZ GÜVEN-SEN GENEL SEKRETERİ HASAN KOÇ

ÖZ GÜVEN-SEN GENEL SEKRETERİ HASAN KOÇ DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve aynı zamanda Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin yıldönümünü kutluyoruz. Kadınların sendikalar başta olmak üzere hayatın her alanında daha çok rol almaları gerektiğine inanıyoruz. Sendikamızın her kademesinde aktif görev almaları konusunda çaba sarf ediyor ve destekliyoruz. İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan oluşur. Kabil midir bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki bir cismin yarısı toprağa bağlı kaldıkça, öteki yarısı göklere yükselebilsin? Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  

ÖZ GÜVEN-SEN GENEL SEKRETERİ HASAN KOÇ

DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve aynı zamanda Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin yıldönümünü kutluyoruz.

Kadınların sendikalar başta olmak üzere hayatın her alanında daha çok rol almaları gerektiğine inanıyoruz.

Sendikamızın her kademesinde aktif görev almaları konusunda çaba sarf ediyor ve destekliyoruz.

İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan oluşur. Kabil midir bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki bir cismin yarısı toprağa bağlı kaldıkça, öteki yarısı göklere yükselebilsin?

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.