GÜLSUYU GOL OLDU YAĞDI

SPOR 21.01.2020 - 12:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1786+ kez okundu.
 

GÜLSUYU GOL OLDU YAĞDI

GÜLSUYU GOL OLDU YAĞDI Gülsuyu Deplasmanda 7-0 galip Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Gülsuyu deplasmanda Şehzadebaşı'nı 7-0 yendi. Süper Amatör liginde mücadele eden Gülsuyu deplasmanda oynadığı  maçta Şehzadebaşı'nı 7-0 yenerek gruptaki yerini korudu. 33 puan toplayan Gülsuyu grupta lider olan TED Koleji ile aradaki puan farkını 9'a indirdi. İLK YARIDA 4 GOL GELDİ   Son haftalarda üste üste aldığı galibiyetler ile moral kazanan Gülsuyu oyuncuları maça hızlı başlarken, 10. dakikada Sergen Arışan, 17. ve 21. dakikalarda topu ağlara gönderen Necati Can Öztürk ile durumu 3-0'a getirdi.   28.dakikada Burkay Kınsız topu ağlara gönderdi ve durum 4-0 oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirleyen gol oldu ve Gülsuyu soyunma odasına 4-0 önde girdi.    İkinci yarıya bıraktığı yerden başlayan Gülsuyu  Şahin Karakaş'ın kendi kalesine attığı gol ile 58.dakikada farkı 5'e çıkardı    Gülsuyu rakibi karşısında mutlak bir üstünlük elde etmenin rahatlığı ile daha güzel bir futbol ortaya koyarken, 71 dakikada Necati Can Öztürk kendisinin 3. takımının 6. golünü rakip kaleye gönderdi  83. dakikada Görkem Güven'in golü ile skoru 7-0'a taşıdı. Bu önemli galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdıran Gülsuyu puanını 33'e yükselterek, grupta lider olan TED Koleji ile arasındaki puan farkını 9' düşürdü.

GÜLSUYU GOL OLDU YAĞDI

Gülsuyu Deplasmanda 7-0 galip

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Gülsuyu deplasmanda Şehzadebaşı'nı 7-0 yendi.

Süper Amatör liginde mücadele eden Gülsuyu deplasmanda oynadığı  maçta Şehzadebaşı'nı 7-0 yenerek gruptaki yerini korudu. 33 puan toplayan Gülsuyu grupta lider olan TED Koleji ile aradaki puan farkını 9'a indirdi.

İLK YARIDA 4 GOL GELDİ  
Son haftalarda üste üste aldığı galibiyetler ile moral kazanan Gülsuyu oyuncuları maça hızlı başlarken, 10. dakikada Sergen Arışan, 17. ve 21. dakikalarda topu ağlara gönderen Necati Can Öztürk ile durumu 3-0'a getirdi.
  28.dakikada Burkay Kınsız topu ağlara gönderdi ve durum 4-0 oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirleyen gol oldu ve Gülsuyu soyunma odasına 4-0 önde girdi. 

  İkinci yarıya bıraktığı yerden başlayan Gülsuyu  Şahin Karakaş'ın kendi kalesine attığı gol ile 58.dakikada farkı 5'e çıkardı    Gülsuyu rakibi karşısında mutlak bir üstünlük elde etmenin rahatlığı ile daha güzel bir futbol ortaya koyarken, 71 dakikada Necati Can Öztürk kendisinin 3. takımının 6. golünü rakip kaleye gönderdi  83. dakikada Görkem Güven'in golü ile skoru 7-0'a taşıdı. Bu önemli galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdıran Gülsuyu puanını 33'e yükselterek, grupta lider olan TED Koleji ile arasındaki puan farkını 9' düşürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.