CHP Maltepe Gençlik Örgütü Pınar Gültekin cinayetinde tek ses oldu

KADIN 23.07.2020 - 13:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2197+ kez okundu.
 

CHP Maltepe Gençlik Örgütü Pınar Gültekin cinayetinde tek ses oldu

CHP Maltepe Gençlik Örgütü Pınar Gültekin cinayetinde tek ses oldu CHP Maltepe Gençlik Örgütü  Pınar Gültekin cinayeti karşısında tek ses oldu,  kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve tüm kadınların sesi olmak için hazırladığı dövizleri Maltepe'nin çeşitli noktalarına astı. Günlerdir ülke gündeminin ilk sırasında yer alan vahşetin ardından binlerce tepki mesajı paylaşıldı .   CHP Maltepe Gençlik Örgütü  #PınarGültekin'in öldürülmesinin içimizi yaktığı acıyla CHP Maltepe Gençlik Örgütü olarak kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve tüm kadınların sesi olmak için hazırladığımız dövizleri ilçemizin çeşitli noktalarına astık. #İstanbulSözleşmesiYaşatır #KadınCinayetleriPolitiktir     

CHP Maltepe Gençlik Örgütü Pınar Gültekin cinayetinde tek ses oldu

CHP Maltepe Gençlik Örgütü  Pınar Gültekin cinayeti karşısında tek ses oldu,  kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve tüm kadınların sesi olmak için hazırladığı dövizleri Maltepe'nin çeşitli noktalarına astı.

Günlerdir ülke gündeminin ilk sırasında yer alan vahşetin ardından binlerce tepki mesajı paylaşıldı .
  CHP Maltepe Gençlik Örgütü 

#PınarGültekin'in öldürülmesinin içimizi yaktığı acıyla CHP Maltepe Gençlik Örgütü olarak kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve tüm kadınların sesi olmak için hazırladığımız dövizleri ilçemizin çeşitli noktalarına astık.

#İstanbulSözleşmesiYaşatır
#KadınCinayetleriPolitiktir

 

  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.